Tjänster

Projektering

Vi är specialister på projektering av prefabricerade stomlösningar från koncept till färdiga tekniska system och produktionshandlingar. Beräkningsingenjör, projekteringsledare, handläggande konstruktör och projektör är roller med tillhörande aktiviteter vi erbjuder i sin helhet inom detta verksamhetsområde.

Projektledning

I byggprojekt kommer våra projektledares erfarenheter till sin rätt och allra helst om stommen är prefabricerad. Projektledning, besiktningar och avsyning är exempel på tjänster vi erbjuder inom detta område.

TeknikDesign

Vi erbjuder utveckling av standarder och tekniska lösningar utifrån era specifika behov och förutsättningar där prefabricerade stommar ingår. Tack vare bred kompetens och stor erfarenhet i området hjälper vi er att hitta kostnadseffektiva helhetslösningar.

ProcessDesign

Vi hjälper till i ert processarbete för att säkerställa att processer och aktiviteter är värdeskapande. Det vi erbjuder är branschkunskap kopplat till processtyrning inom våra verksamhetsområden. Vi har interna processexperter som kan hjälpa till med ert övergripande processarbete.