ProDesigns DreamTeam

Möt vårt team

Magnus Ziervogl

Med lite Österrikiskt blod är Magnus uppvuxen i Åsa och breddade sedan sina vingar under tre års studier i Halmstad. Inom prefab har Magnus tagit sig an de flesta roller så som projektör, projekteringsledare, statiker och avdelningschef. Det är denna bredd på kunskap som gör honom extra viktigt för oss på ProDesign. Magnus älskar gött snack och gillar att utveckla sig själv och sina medarbetare.

076-864 59 29
magnus@prodesign.se

Jesper Nygren

Efter stopp i bland annat London, Örebro och Stockholm har denna västgötason landat i Göteborg.
Efter decennier av erfarenhet från byggteknik, konsultverksamhet och ledarskap, så valde Jesper att satsa helhjärtat på Prefab. Han är idag en av våra mest seniora personer inom Prefab konstruktion.
Jesper brinner inte bara för goda tekniska lösningar, utan även för god mat, Tour de France och härliga resor tillsammans med vänner och familj.

070-340 72 33
jesper.nygren@prodesign.se

Joakim Lindskog

Över 25 års erfarenhet från försäljning och projektledning har gjort Joakim till en riktigt vass entreprenör. Joakim har en naturlig talang för att förstå och leda människor, där hans mål är att skapa en trygg och effektiv arbetsplats för ProDesigns DreamTeam. Joakim är ständigt på språng och när han inte driver affärer framåt, så vandrar han mellan berg och dalar. På sin fritid är Joakim även engagerad inom lagsporter och föreningsliv.

072-310 02 17
joakim@prodesign.se

Lars Rettne

Lars projekterade sina första håldäck redan som 12-åring och har sen dess samlat på sig en bred kompetens inom prefabkonstruktion där han har tagit fram stomlösningar för alltifrån kommersiella byggnader till arenor, bostäder och industrier.
Hans målsättning är att skapa rätt förutsättningar för att bygga effektivt med stort kostnadsmedvetande. Lars är uppskattad för såväl sin tekniska kompetens som för sin outtröttliga positivitet.
Han brukar ha rollen Teknikansvarig i projekten, och han har kvalificerade råd att ge oavsett om frågan berör badminton eller väsentliga bärverksdelar.

076-423 08 46
lars@prodesign.se

Roger Oresten

Roger är en av våra projekteringsledare som har varit med sedan ProDesign startades. Han har stort intresse för struktur och standardisering och har deltagit i utvecklingen av rutiner inom många olika områden som tex arbetsmiljö.
Intresset för Prefab är inte något som lämnas kvar på kontoret, då Roger även hemma ritar och gjuter egna möbler. Löpning är även ett stort intresse, något han även engagerar sina kollegor i genom att ta med dem ut på lunchlöpning varje fredag.

070-333 78 99
roger@prodesign.se

Martin Edberg

Kryptal, deformationer och lastkombinationer är några av orden som denna sportintresserade Laholmare yttrar med kärlek på jobbet.
Hemmavid umgås Martin gärna med familjen eller sysselsätter sig med något husprojekt.
Martin bidrar starkt till ProDesigns kultur genom sitt inkännande öga för hur medarbetarna mår.

072-704 16 79
martin@prodesign.se

Andreas Dahlgren

Andreas påbörjade sin resa till att bli en av Sveriges vassaste konstruktörer redan efter sina civil-studier på Chalmers i början av 2000-talet.
Projekt som Malmö Stadion, Gröna Skrapan i Göteborg, och Södra Cell i Värö ligger i Andreas resumé. Denna lugna och noggranna värmlänning bidrar aktivt till att utveckla alla våra medarbetare tekniskt genom både teknikutbildningar och som teknisk rådgivare.

070-665 63 83
andreas@prodesign.se

Johanna Heinsoo

Om det är Johannas uppväxt i Örebro eller flytten till Göteborg och studierna som har gjort henne till en grym projekteringsledare vet vi inte, men vill man ha en person som styr projektet målmedvetet mot förankrad tid, kostnad och omfattning, så är Johanna rätt person för jobbet.
Hon bryr sig mycket om medarbetarna och hennes situationsanpassade ledarskap har gjort henne till en mycket uppskattade medarbetare på ProDesign där hon även har ett finger med i de flesta utvecklingsprojekt.

072-224 14 59
johanna@prodesign.se

Emil Axelsson

Emil är uppvuxen i Örebro och flyttade till Göteborg för studierna. Med sin fem år långa utbildning på Chalmers, bidrar han nu på ProDesign med stort engagemang och bred kunskap. Hans roll förutom att vara glädjespridare, är statiker, handläggare och projektör. Emils höfter gör honom oslagbar på dansgolvet och funkar även bra att ta en tur på cykeln med. Får han chansen åker han gärna hem till sitt älskade “Penny Bridge” för att umgås med sin släkt och familj full med murare och jaktgalna gubbar.

072-226 00 01
emil@prodesign.se

Hanna Bengtsson

Efter en treårig utbildning till maskiningenjör på Chalmers bestämde sig Hanna för att styra sin karriär mot byggbranschen. Efter sin examen har Hanna arbetat på ProDesign där hon utvecklats till en metodisk konstruktör som i projekt bidrar med en noggrann och effektiv projektering som alltid levereras på utsatt tid.
På sin fritid spenderar Hanna mycket av sin tid i Dojon, där hon med samma stringens som hon genererar tillverkningsritningar utövar Brasiliansk Jujutsu.

073-021 09 52
hanna@prodesign.se

Daniel Odén

Hyssnas kanske stoltaste invånare som flyttade ned till Halmstad för byggingenjörsstudier är numera en i gänget på ProDesign i Göteborg. Daniel styr i sin roll som handläggande konstruktör mot såväl tekniskt som produktionsmässigt optimala lösningar. Det skapar välfungerande projekt där hänsyn tas till samtliga delar i kedjan.
Med ett stort personligt engagemang driver Daniel ProDesigns utvecklingsarbete av tekniska hjälpmedel inom BIM och 3D-projektering där han tar fram verktyg som möjliggör för en mer effektiv och kundanpassad projektering.
Även Daniels hund Åke är ytterst uppskattad på kontoret. Trots Åkes bristande kompetens inom elementdimensionering, så har han blivit en oumbärlig del av företaget.

072-229 31 74
daniel@prodesign.se

Karl Levin

Karl är lugnet personifierad, som med sina civilingenjörskunskaper sprider kunskap och erfarenhet inom gruppen och i projekten.
Han har rollerna statiker och beräkningsingenjör och sätter solida grunder för våra val av tekniska lösningar.
Hans hjärta slår för orientering, även om han också gärna åker skidor och har ett och annat vasalopp bakom sig

073-065 15 41
karl@prodesign.se

Adam Svensson

Adam är gruppens levande uppslagsverk och kan berätta både historia och annan intressant kunskap. Han kommer ursprungligen från Småland och utbildade sig till byggingenjör i Halmstad. Nya utmaningar i rollen som projektör är inget som skrämmer honom i första taget. Adam är också med och skapar gemensamma och roliga aktiviteter för ProDesign´s DreamTeam.

070-516 44 58
adam@prodesign.se

Per Rettne

Att kasta in handduken när man är i pensionsålder är inget för Per och det är vi på ProDesign glada över. Han har jobbat hela sitt yrkesliv inom prefabbranschen och har varit med om det mesta. Därför bidrar Per med mycket kunskap och erfarenhet och är en person som alla kan vända sig till då det behövs vägledning. Per älskar att röra på sig och få slår honom på antal steg per dag.

072-015 85 11
per.rettne@prodesign.se

Per Funegård

Per är ProDesigns´s vassaste golfare och gillar att tävla och utmana både kollegor och kompisar på en runda, gärna på Hulta Bollebygd golfklubb nära familjehemmet i Bollebygd. Efter utbildning i Halmstad till byggingenjör flyttade Per tillbaka till Göteborgstrakten igen och anslöt sig till gänget på ProDesign. I rollen som projektör är han med och tar fram stilrena och tydliga elementritningar. Per bidrar även till ProDesigns goda sammanhållning genom att anordna våra välplanerade Afterwork.

073-023 40 24
perf@prodesign.se

Monika Johansson

Sin civilingenjörsutbildning till trots så är det inom företagsutveckling som Monika har specialiserat sig. Hon har över 15 års erfarenhet med att utveckla företagsstruktur, ledarskap och kultur. Att arbeta med människor och personlig utveckling är det som driver Monika starkast och hon engagerar sig fullkomligt i vad hon än tar sig för. Efter ett samarbete tillsammans med henne kan begreppet hängivenhet komma att få en ny innebörd. När arbetsdagen är slut, eller innan den ens har börjat möter du Monika i löpspåret eller på cykelrundan ofta tillsammans med familj eller hund.

073-023 50 41
monika@prodesign.se

Lena Pavlova

Lena har efter några år som konstruktör i Varberg flyttat till storstaden Göteborg. Hennes utbildning inom CAD, bygg & 3D-modellering kommer inte bara till användning i rollen som projektör, utan fritiden ägnar Lena gärna åt till att snickra och bygga. Förutom intresset inom bygg gillar Lena stora tillställningar med familj över en god bit mat, samt avnjuta båtturer tillsammans med sin man ute till havs.

073-801 89 27
lena@prodesign.se

Hanna Nordgren

En av ProDesign’s mest kvicktänkta medarbetare är Hanna, som sin förkärlek till skogen till trots stannat kvar i staden Göteborg efter sina ingenjörsstudier på Chalmers. Hon har nu anslutit sig till ProDesigns DreamTeam, där hon siktar på att utvecklas till en sakkunnig beräkningsingenjör. Hanna är en mångasysslare, utöver hennes intresse för problemlösning och konstruktionsteknik gillar hon kreativt skapande, vilket hon bland annat får utlopp för genom drejning eller gitarrspel.

070-200 74 57
hanna.nordgren@prodesign.se

Annika Norrby

Annika har två decenniers erfarenhet från prefabkonstruktion. Under sin karriär har hon hunnit att samarbetat med de flesta leverantörer av prefabstommar där hon idag besitter ett brett nätverk. Hon lägger stort engagemang vid att anpassa lösningar för en optimerad produktion och har en talang för proaktivt synsätt. I projektteamet medverkar hon till att skapa tydliga handlingar samt goda relationer alla discipliner emellan. Humor, dansband och goa skratt, kännetecknar denna dalsländska dotter.

073-735 70 28
annika@prodesign.se

Jesper Bragsjö

Jesper är en eftertänksam och klok kille från Frillesås, som inte lämnar mycket åt slumpen, varken på kontoret eller som ledare under Crossfitpassen.
Han insåg efter några år i yrkeslivet att det var i Prefab-branschen han ville jobba. Via Halmstad högskola sadlade Jesper om till en mångsidig konstruktör, med roller inom såväl statik, handläggning som projektering.

073-733 79 57
jesper.bragsjo@prodesign.se