Vår blogg

Tillskott till Varbergskontoret, och också en av våra nya delägare!

Säg hej till Denis Koraca och läs hans svar på fem snabba frågor som vi ställde till honom:

Vad gjorde att du valde att börja på Prodesign?

Jag lockades av en annorlunda organisation med ett nytänkande ledarskap och en hög kompetens. Jag kommer nu från en stor koncern och ser fram emot att få vara en del av ett mindre företag som stadigt växer där jag kan vara med på resan och bidra med det som jag är bra på. På ProDesign har jag också förutsättningarna för att utvecklas inom både tekniken och mitt ledarskap vilket känns fantastiskt spännande och utmanande! Det finns flera personer med spetskompetens på företaget som jag ser fram emot att få lära mig av och få arbeta tillsammans med! Efter över 20år i branschen så är den största lärdomen att vi aldrig blir fullärda. När jag började arbeta så tänkte jag att ”när jag jobbat 20år så kan jag allt”. Riktigt så är det inte 😊

Vad gör du en ledig dag?

Blåser det ute så är det mer regel än undantag att jag Våg-Kitesurfar så mycket jag hinner då det är min stora passion. Vi är ett stort gäng i alla åldrar som surfar tillsammans och de får ses som min andra familj 😊.  

Övrig tid spenderar jag mycket med familjen hemma där det också ingår tre katter och en hund. Vår hund har blivit ”familjens gemensamma passion” så det blir många promenader i skogen eller vid havet med vår underbara Jason.

Vilken är din dröm?

Att kombinera jobbet och fritiden på ett sätt så att det ena ger energi till det andra och vice versa. Att tycka om det man gör på fritiden är ju rätt enkelt, men det gäller också att finna glädje och utmaningar på jobbet ihop med sina kollegor på ett positivt sätt. Jag vet inte om detta ses som en dröm, men jag har alltid försökt att leva i nuet och ta chanser och tillfällen när de kommer – så min dröm är inte något stort och pampigt långt bort utan jag försöker njuta av det som sker för stunden.

Vilken av dina styrkor kommer du att använda flitigt på vägen mot din dröm?

Jag älskar människor och det ger mig energi att få andra att må bra. Då mår jag bra själv också.

Jag vet inte om detta är min ”styrka” men för att jag ska må bra och nå mina drömmar så ser jag mig själv som en del av drömmen där jag vill ha med mig både kollegor och familj för att nå mitt ”happy place”.

Vad behöver du för att hålla drömmen levande?

Feedback och respons är bra så att man vet om man är på rätt väg. Om vi kommunicerar våra drömmar så kan vi kanske hjälpa andra att nå sina drömmar och andra då kan hjälpa mig.

”Att ge är bättre än att få” sägs det ofta och känner man att det finns andra som bryr sig så blir det lättare att hålla drömmen levande.

Välkommen till oss Denis! 😃👋