Vår blogg

Jag är så redo!

Jag har sen starten av min karriär jobbat som konsult med att bygga organisationer och företagsstruktur inom en mängd av olika områden. I början var det främst som projektledare men de sista 10 åren har jag mer renodlat jobbat som managementkonsult, föreläsare och förändringsledare med att utveckla strukturer, grupper, stärka kulturen och bygga starka och självständiga individer.

Nu är det dags att ta all min kunskap och erfarenheter och omsätta det på en ny nivå, dvs att bygga och utveckla hela företag! Det kommer jag göra både som VD för ProDesign och ProPulsion och som managementkonsult åt andra företag. Nu ska jag ta chansen som jag har fått att omsätta min starka vision om att det är framgångsrika människor som bygger framgångsrika organisationer. Att bygga företag med medarbetare i fokus, steg för steg gå mot den chefslösa organisationen som operativt styrs av medarbetare. Så när våra egna och våra kunders medarbetare går stolta till jobbet, när de själva har bidragit till att skapa rätt förutsättningar att göra ett grymt jobb, när de vet att de gör skillnad, när jag hör skratt i korridoren, och när det är en självklarhet att alla coachar varandra i en ständig utveckling – ja, då har jag lyckats! Jag är så redo! Så här börjar vi dagen på ProDesign!

/Monika Johansson
VD